Oerdegelijke betonkuipen geplaatst in enkele dagen.

Met ons uniek bouwsysteem zijn we in staat uw droomzwembad te bouwen met uiteenlopende afmetingen en ruime afwerkingsmogelijkheden.Uw project wordt tot in de puntjes uitgewerkt door onze studiedienst zodanig dat het gerealiseerde zwembad een weerspiegeling zal vormen van uw wensen.

Foto 1 - LINKS- ruwbouw (1)
Foto 2 - RECHTS - Design ruwbouw

Technisch pallet

Een degelijke waterbehandeling is van cruciaal belang om de nadelige verschijnselen zoals rode ogen en irriterende huid te vermijden tijdens het zwemmen.

Dankzij onze Aquarite console voorzien we in een complete ontsmetting door gebruik te maken van gewoon zout.

Met deze handige console wordt de controle en het onderhoud van uw zwembad een fluitje van een cent.

Zelf reinigende Turbo cell : de omgekeerde polariteit elektrodes limiteert kalkaanslag en minimaliseert hierdoor het onderhoud.
“Meet & Doseer” : de technologie gebruikt een proportionele voeding algoritme om continue het water en de pH te testen en het ontsmettingsevenwicht van de pH te meten.. Het meet het potentieel van de oxidatievermindering (ORP) in het water om de hoge kwaliteitsstandaarden van de commerciële zwembaden naar de achtertuin brengen."

Foto 3 - LINKS -Technisch pallet filterinstallatie
Foto 4 - RECHTS - Aqua rite Pro Console

Veiligheidsafdekking : een must!

Met ons plage systeem kunnen we het rolluik op een zéér esthetische manier wegwerken. De plage kan gebruikt worden als bank door kinderen om even uit te rusten.

plage rolluik systeem
plage rolluik systeem
polycarbonaat lamellen alu look
polycarbonaat lamellen alu look